Пропоную відкрити нову тему маршрути.Кожен хто знає про чудові місця в Карпатах і за межами Карпат,Хай напише як туда можна добратись,що є там цікавого...Ато живем і не знаєм які є чудові місця поруч.
Планую поїхати на г.Руна,якби не форум і не знав за неї.Може хтось підскаже-можна туда поїхати через Лумшори або Липовець,а спуститись іншим маршрутом(на Турї-Ремети або ін.).Якщо можна більш детально,дальше Невицького замку в тих місцях не був. СПАСИБІ....
Тоді можна поїхати з с. Липовець на п. Руну по бетонці і потім зпуститися на с. Лумшори через Комсомольське озеро... Далі на а/тешній резині важкувато... Але дорог дійсно багато і на Шипот і на Люту куди душа забажає...
Сообщение отредактировал Андрюха - 7 августа 2009 10:24
Хочу порекомендувати не менш гарний, і середньої важкості (після дощу) маршрут, який зазначений на туристичних мапах. Це від Невитського замку на Анталовецьку поляну із спуском в Тур'ї Реметах. Тут знаходяться скали під назвою Соколець, поляна яка має вулканічний х-тер походження. Одним словом, він цікавий у різних ракурсах і дуже мальовничий.
Ми на позаминулих вихідних з Романом тудою їхали! Дорогу добряче розмило, були цікаві підйоми і спуски по скалистій дорозі! І досить глибокі болота незважаючи на те, що в той час не було значних опадів!
Сообщение отредактировал Андрюха - 7 августа 2009 13:19
Плануємо їхати втрьох-Вітара,Нива в стандарті і як як ледокол Вранглер на 33-х Куперах М/Т.А куди веде камяна дорога,яка перед Невитським замком іде вліво?Дякую!!!!!
Плануємо їхати втрьох-Вітара,Нива в стандарті і як як ледокол Вранглер на 33-х Куперах М/Т.А куди веде камяна дорога,яка перед Невитським замком іде вліво?Дякую!!!!!
До Lesnik: А не Ваша трійця (з Вранглером на імпортних номерах) була цьої неділі під Попом Іваном в райні Бальзатура? Я там зранку 7.00 піднімався на ПІЧ і пішов до Говерли
Romi правий,Вранглер на наших номерах.А на Піп Іван(обсерваторія),озеро Маричайка маю бажання поїхати,колись ходив туда пішим маршрутом-красота!!!!!Спілкувався з Толстяком,сказав реально ...
А таке питання - чи є в Буштині чи в тій сторні щось цікаве до перегляду. Чи зберігся там ще той звіринець шо був? Напишіть будь-ласка всі цікаві моменти шо можуть зустрітися в тій стороні. Тільки маленька умова - їхати збираюся знову на фабічці, тому і дорога повинна бути відповідна. Наперед дякую за всі відповіді
До lesnik: А я робив піший похід на Чорногору. Зранку в 7.10 мене привезли на Бальзатур (підніжжя ПІЧ). І біля підйому в ліс я зустрів групу ждиперів на Бобику, Вранглері (імпортний) та Сузукі Вітара (світло зелений) - от і подумав, що то можливо Ви. На рахунок проїзду - нема проблем, окрім політичної - дача славетного Прем"єр-міністра - Юлічки. От дорога проходить біля її дачки (такої маленької-маленької). І охорона там "дуже дружня" - "С Т О Я ТЬ !!!! Хто такий, куди преш!!!" Навіть місцевий директор парку туди не сується. Але, як і всюди, є свої люди - можуть домовитися (простіше, коли не влика група авто, чи мото). А я все таки виконав свою задумку - пройшов за день від вершини ПІЧ до вершини Говерли і вниз до с. Говерла (КПП) через усі вершини і вершинки і два озера. Тепер я зовсім по-іншому відношуся до Чорноори - це місцевість для пішого туризму - так як самі найкращі місця для будь-якої техніки просто недоступні.
arpi, На скільки мені відомо, то зоопарку вже там давно немає! Але хтось там викупив озеро і поклав пару домиків. Там можна переночувати з комфортом і добряче порибалити прямо з балконів дерев"яних будиночків! Розводять там щуку... Які там умови я не знаю, так як особисто там ще не був! Але знайомі хвалили...
Jivchik ти правий,найкращі місця для техніки не доступні,може воно і добре....Я піднімався зі сторони Ів.-Франківська,Вухатий-Камінь,Дземброня,Піп-Іван І вертались через Смотрич.Там такий крутий спуск,даже на квадрику стрьомно....Був дуже хороший журнал Карпати(WWW.KARPATI.NET.UA)Там багато цікавих маршрутів і подробний їх опиc. Arpi можеш поїхати на Апецьку полонину,пів року назад там на Фабії можна спокійно було піднятись практично до вершини.Їдеш на Великий Бичків,на початку Бичкова дорога на ліво,на Верхне Водяне і далі с.Водиця.При вїзді в с.Водиця зразу після моста3-5м.,поворот на право грунтова сільська дорога біля будинків.Як закінчаться будинки далі по дорозі,потім поворот на ліво і в верх по дорозі до шлахбаума.Там збір грошей(тоді давали по 10гр.з машини) і весь час в верх по серпантину.За день спокійно управишся.
Можна і на джипі дальше по хребту і спуститись в Кобилецькій Поляні.Коли поїду розкажу,в планах на цей рік...
До Lesnik: Я таким маршрутом через Смотрич робив першу зимню спробу підйому на ПІЧ. Самий крутий маршрут. Тоді була погода ... вірніше страшна непогода. Якщо цікаво, можу направити цікаву статейку, що написав про той похід
Сообщение отредактировал Jivchik - 14 августа 2009 11:02