Всім привіт. Враховуючи останні новини хочу повідомити осінній етапу Карпати трофі 2010 буде проводитися 22-24 жовтня 2010р.- на теренах Свалявського р-ну Закарпатської обл. Стартовий лагерь буде знаходитися с ур. Домашник с. Голубине, Свалявського р-ну, Закарпатської обл.
Карпати трофі - буде проводитись в форматі 24-годинного троф - орієнтування. З нововведень - будуть присутні "часові" точки підвищеної складності, години взяття яких та зарахування балів буде чітко регламентуватися. Організатором змагань виступає – Офроад клуб „Діагональ”. Дані змагання проводяться за підтримки Свалявської РДА, Свалявської Райради, сільської ради с. Голубине. Офіційним спонсором трофі виступає Компанія: Dragon Winch. Таким чином переможці в своїх класах законно отримають по ел. ЛЕБІДЦІ !!!!
Інші призові міста теж не залишаться буз належної уваги. Більше того враховуючи фінансову ситуацію організаторами прийнято рішення знизити вартість вступних „Пожертвувань” ATV – 200грн./шт., Авто – 400грн./шт..
Сообщение отредактировал gisem - 15 сентября 2010 20:53
--------------------
Нам по Off-у ваш Road
я всіма чотирьма колесами за! підтримую ідею проведення осінніх змагань тому шо на мою думку вони на багато цікавіші ніж ті що проводились восени.доречніше буде проводити у форматі нічне орієнтування. пропозиції: 1.хай все буде як на перших карпатах 2.один великий табір для всіх 3.відповідність точок по класам 4.підпис протоколів при здачі фотозвітів 5.діскотека
Перше, що хочеться підмітити- потрібно розділити трассу по відповідним класам з відповідними точками! Так щоб ТР-3 не їздив по трасі ТР-1 ну і навпаки! Щоб по легенді у кожного класу були свої точки а не всі підряд! А ще, щоб вони були реальні і відповідали своїм балам, не так, як на весні коли точку 5 бальну в ТР-3 брали дві години а 15-чи 20 за 5 хвилин! ! ЇДЕМО ПОЛЮБОМУ!!!!!!!!!!!!!
З боку спостерігача, можу добавити наступні речі: По-перше, "Карпати -трофі" проводити потрібно, обов'язково. Адже якщо взяти в глобальному розумінні, таких заходів у нас немає. По-друге, Діма, ви вже маєте досвід із попередніх двох заходів. Одне, що потрібно, врахувати побажання більшості учасників, і дати їм те, чого бракує. Ну і по-третє, за Вас почули. І почули не погано! Тому, думаю не зважаючи на затратність та виснажливість організації, воно того варте, як мінімум один раз на рік.
Щось підозріло тихо.Нічого не помінялось?Або я не там дивлюсь?Дуже хочеться приїхати на осінній етап,бо минулого року було просто класно,хотілось-би повторити.
Як було сказано вище, поки все йде по плану. Сайт відкорегували з 02.10.2010р. відкрито реєстрацію участників Karpaty Trophy 2010 ОСІНЬ (http://www.karpaty-trophy.com.ua/register.html). Так, що швиденько кучкуємось та реєструємось.
Настроя хватает выше крыши! Уже жду не дождусь пятницы! Планируем ехать через Перечин, так как тех ребят нужно забрать. Думаю лучше будет в Оноковцах на посту!?