Машини заправлені, речі зібрані - їдемо без заліка: КОМУ???? показувати які МИ???? Які Ми - ми знаємо, і рубаємось без "понтов" ти сам знаєш як, не раз самі були в "жопі" і не раз виручали товаришів по дзвінку в горах. Тому їдемо пофотографувати модні машинки на точках в Горганах там, де нас навіть партизани не знайдуть.
Кому показать?...а тем кто башляет за первое место(ты это сам знаеш)кто МЫ?..это мы закарпатцы покажем остальным чем мы дышым....и это без понтов.Понты оставим в Ужгороде и будем рубится пока железо не сдастся или силы не иссякнут))))
Сообщение отредактировал ishtvan - 7 сентября 2010 23:39
Бачу "підкупність" Горган Трофі всіх зачіпає !!! Я також схильний думати, що там не все "прозоро". Але змагання на те і змагання - хтось іде по принципу "тільки виграти!", хтось "Главное не победа, а учатие". Не потрібно комусь щось доказувати - треба зробити і точка. Згідний з Ishtvan - будемо боротися всіми технічними можливостями і навиками їзди. Тому пропоную вирушити на змагання організованою толпою. Місцем зустрічі всіх можемо вибрати м. Свалява (заправка Закарпатнафтопродукт на трасі) Буде веселіше їхати, і пива зразу можна взяти БАГАТО!
Сообщение отредактировал Jivchik - 8 сентября 2010 11:35
Jivchik спасибо за поддержку!...насчет совместного каравана я за.думаю ближе к дате выезда согласуем время встречи на форуме или созвонимся.думаю телефоны екипажей есть у всех.) P.S.а похер то остался еще)...в похерницах
Нам необхідно прибути в Осмолоду 22 вересня. Планую виїзд з самого ранку. Домовляємося про зустріч на 8.00 ранку на заправці Закарпатнафтопродукт (біля Сваляви) ?
Сообщение отредактировал Jivchik - 9 сентября 2010 10:06